Ionizacija interijera i Deotex

Ionizacija interijera i Deotex


IONIZACIJA INTERIJERA

Zdraviji uz ionizaciju putničke kabine sa Heaven Fresh Ionizatorima Poklonite svome vozilo nakon kemijskog čišćenja miris čistog planinskog zraka. Svjež planinski zrak prava je blagodat u zatvorenim, onečišćenim kabinama vozila, a djelovanjem ionizatora- pročistača zraka Heaven Fresh upravo se to postiže.

Prašina, pelud, dim cigareta, razni mirisi, gljivice, bakterije i drugi zagađivači nestat će iz Vašeg vozila nakon tretmana ioniziranja putničke kabine našim ionizatorom s ugrađenom UV lampom za visoku učinkovitost pročišćivanja zraka. Njegovo blagotvorno djelovanje uklonit će ili barem ublažiti brojne tegobe poput alergija, glavobolja, nesanice, gubitka koncetracije, razdražljivosti itd. Ujedno će povećati opću otpornost organizma i ukloniti umor i iscrpljenost uzrokovanu tzv. elektrosmogom.

HEAVEN FRESH

Ionizator unosi čist planinski zrak u vaša vozila.

U današnje vrijeme 90% svog vremena provodimo u zatvorenim prostorima. Prema ACA (American College of Allergy), 50% svih bolesti pospješuje a mnoge i uzrokuje onečišćen zrak zatvorenih prostora. EPA (Environmental Protection Agency) tvrdi da je zrak u zatvorenim prostorima 2 do 10 puta opasniji po zdravlje od vanjskog zraka, štoviše smatra se najvažnijim ekološko-zdravstvenim problemom današnjice.

XJ-2100 UV

Održava zrak čistim i svježim, kao poslije proljetnog pljuska.Koristeći naprednu “ionic breeze” tehnologiju, ionizator-pročišćivač zraka uklanja ili ublažava brojne tegobe:

 • migrenu i glavobolju
 • alergije i astmu
 • bronhitis
 • teškoće u dišnim organima
 • gubitak koncentracije
 • potištenost, pesimizam i nesanicu
 • malaksalost (fizičku i mentalnu)
 • osjećaj mučnine (u vožnji)
 • napetost i nervozu
 • hipertoniju i srčane tegobe i dr.
 • djeluje na ubrzano zarastanje rana, opeklina i sl.

Posebno se preporuča korištenje ionizatora Heaven Fresh u vozilima koji su zagađeni “elektro smogom”, klima uređajima te prostor zagađen duhanskim dimom.

XJ-2100 UV je visokokvalitetan proizvod koji se u mnogočemu razlikuje od ostalih ionizatora na tržištu. Ioniziranjem zraka, sa 25 igala od plemenitog čelika, XJ-2100 UV jamči optimalnu proizvodnju negativnih iona od 60.000.000 po cm3 zraka.

Pomoću negativnih iona i ozona (aktivnog kisika O3), vrlo kvalitetno pročišćuje zrak od raznih zagađivala kao što su: prašina, dim cigareta, pelud, razni mirisi i plinovi, formaldehidi, gljivice, bakterije, virusi te brojna druga.

Pritom je količina ozona u strogo dozvoljenim granicama i ne prelazi 0,05 ppm pri neprekidnom radu.

BEZ "EFEKTA CRNOG ZIDA"

Dok je tzv. “efekt crnog zida” redovito popratna pojava pri radu ionizatora zraka, naš ionizator je jedini model, koji vas rješava tog neugodnog problema. Naime, kako se navedena zagađivala ne bi taložila na samom ionizatoru i okolnim predmetima te zidovima, ispred ionizirajućih igala, unutar samog uređaja, nalazi se trajni, lako čistivi filter od plemenitog čelika.

Ugrađena UV lampa učinkovito uništava opasne mikroorganizme poput virusa, bakterija, gljivica i spora plijesni, koje mogu uzrokovati različita oboljenja.

DEOTEX PLUS

Dezinfekcija klima kanala / ventilacijskog sustava

Laboratorij za istraživanje i razvoj FRABER razvili su proizvod pod nazivom DEOTEX PLUS za dezinfekciju i svježinu unutrašnjosti vašeg automobila, kampera, kamp prikolica, kombija, kamiona i autobusa.

Klimatizacijski uređaji su u stvari predmet napada svih nečistoća u zraku. Nečistoće koje se nalaze u tom prostoru svakako utječu i na naše zdravlje, jer tokom putovanja boravimo u autu i udišemo taj zrak.