Recenzije

  • positive review  Top usluga, kvaliteta i rezultat! Dino i ekipa se posvete automobilu 101% i odrade ga malo je reći perfektno. Tisuću informacija koje dobijete, tisuću slika koje Dino pošalje da budete dio procesa i da automobil ispadne baš onako kako želite, top! Profesionalni svi po redu, ljubazni, pedantni - topla preporuka! Rezultat -> PERFEKCIJA Svaka čast BP

    Filip Jajtić Avatar Filip Jajtić
    6. March 2021.

    positive review  Dino prijatelju majstor nad majstorima. Amen

    Petar Beljak Avatar Petar Beljak
    1. March 2021.

    positive review  Prije svega bih se zahvalio BlackPearl.hr team-u. Odlična ekipa koja dok radi nema nepotrebne komunikacije sve je tako lijepo uigrano i organizirano, također sam zahvalan za svaki njihov ispravak za vrijeme moga rada. A posebno bih pohvalio po meni vrhunskog mentora Dinu. Jednostavan i iskren čovijek, dao je sve od sebe u posljednjih 5 dana kako bi me obučio vještinama i tehnikama uređenja exteriera i interiera vozila. Svakako ću se truditi da novostečeno znanje iskoristim kako bih ljudima dao do znanja koliko je važno brinuti se o samoj higijeni a potom i o svome zdravlju za vrijeme boravka u našim limenim ljubimcima. 👍🏻🍻

    Stjepan Sabljak Avatar Stjepan Sabljak
    19. February 2021.

    positive review  Obnova volana i komplet kožne unutrašnjosti, vrhunski odrađeno uz poštivanje termina. Za preporuku.

    Michel Kundich Avatar Michel Kundich
    29. January 2021.

    positive review  Poliranje farova sa zastitom Golf VII - kvaliteta, profesionalnost i brzina usluge 🔝🔝🔝 Svaka preporuka. 😎

    Matej Huljev Avatar Matej Huljev
    28. January 2021.

    positive review  Fantastična usluga i profesionalnost, vrhunska ekipa koja zna znanje - samo tako naprijed! 👏💪

    Domagoj Talapko Avatar Domagoj Talapko
    28. January 2021.

    positive review  Staff & Environment 10/10

    Tomislav Crnković Avatar Tomislav Crnković
    22. January 2021.

    positive review  Definitivno NAJBOLJIIIII !!!🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝

    Mirsad Iskee Isic Avatar Mirsad Iskee Isic
    9. January 2021.

    positive review  BlackPearl, hvala vam što ste iz nemogućeg učinili moguće! Vrhunski majstori! 👍💪

    Marko Valent Avatar Marko Valent
    18. December 2020.

    positive review  Odličan rad uz profesinalan pristup, toliko dobar da i drugi auto ide na uljepšavanje. Bravo ekipa, bravo Dino!

    Sven Čujić Avatar Sven Čujić
    25. November 2020.

    positive review  Po uzoru na američke restauratore koje pratimo na TV-u predstavljam Vam našeg Dinu iz @blackpearl.hr. Spasio mi je volan u Porscheu. Oduševljen sam 😍 obavezno pogledajte slike da vidite njegov rad. Hvala ti puno i sve preporuke. 🖤🙏

    Marko Lončar Avatar Marko Lončar
    24. November 2020.

    positive review  Odlična ekipa, perfektno odrađen posao! Vlasnik Dino detaljno mi je poslikao svaki korak u poslu te mi prosljedio fotografije o svakom rađenom koraku. Vrijedi svake kune, definitivno za preporuku! Hvala ekipi Black Pearl

    Filip Merkaš Avatar Filip Merkaš
    15. October 2020.

    positive review  Brzo, detaljno i 200% profesionalno.

    Bosko Ivić Avatar Bosko Ivić
    13. October 2020.

    positive review  Jedina praona gdje s punim povjerenjem ostavljam auto na pranju ili nekom detailing zahvatu. Uvjerljivo najbolji 👍

    Mislav Perušina Avatar Mislav Perušina
    21. September 2020.
  • positive review  Firma BlackPearl je svaki put odradila iznad očekivanja, moje preporuke a vlasnik Dino je iznimno susretljiv i spreman na dogovore. Njima se s guštom vraćam!! Mali primjer, korištenjem na vozilu uništen far nakon obrade izgleda ko iz tvornice🏁

    Goran Ladić Avatar Goran Ladić
    21. September 2020.

    positive review  Završio sam profesionalnu akademiju koju nudi Black Pearl. Ekipa je vrhunska! S Dinom sam prošao kroz svaki detalj vezano za detailing. Svi koji se odluce za ovakav posao u budućnosti s Dinom ne možete pogriješiti! 💪

    Patrik Žuljević Avatar Patrik Žuljević
    21. September 2020.

    positive review  Dino je kao i obično odradio vrhunski posao. Perfekcionista s vrhunskom ekipom koja mu pomaže. Koliko sam zadovoljan govori i činjenica kako već treći puta dolazim na detailing i primjenu keramičke zaštite te uvijek uz puno povjerenje preporučujem BlackPearl svojim prijateljima.

    Domagoj Borscak Avatar Domagoj Borscak
    24. July 2020.

    positive review  Došao sam na pro car detailing akademiju kao apsolutni početnik i otišao sa puno znanja i puno novih interesa. Edin je vrhunski stručnjak i vrhunska osoba. Atmosfera u radioni odlična. Svaka preporuka od mene!

    Stipe Mucak Avatar Stipe Mucak
    20. June 2020.

    positive review  Odlično iskustvo na Black Pearl Pro Detailing Academy. Hvala vlasniku g. Edinu na prenesenom znanju, a djelatnicima i djelatnici hvala na strpljenju i ljubaznosti.

    Ivan Pavalić Avatar Ivan Pavalić
    19. June 2020.

    positive review  Hvala Dino(blackpearl.hr)na naucenom i prenesenom znanju,academya odradjena na profesionalnom nivu iznad mojih ocekivanja!

    Ivan Musa Avatar Ivan Musa
    18. May 2020.

    positive review  Tečaj uspješno završen 🙂.Hvala Edinu na prenesenom znanju.Nadam se da se uskoro vidimo opet ,da naučim još više.Svaka preporuka tko god se želi baviti ovim poslom.

    Marko Sušac Avatar Marko Sušac
    18. March 2020.

    positive review  Profesionalnost i ekipa koja voli i radi svoj posao s ljubavlju .Hvala ekipa ....❤❤

    Marko Rihtarič Avatar Marko Rihtarič
    24. January 2020.

    positive review  Uspješno odrađen tečaj, i to iznad svih očekivanja! Ovakva razina profesionalnosti i truda mogu donijeti samo odlične rezultate, što se vidi iz rada gosp. Edina i cijele ekipa koja tamo radi. Svaka čast na trudu da se prenese što više znanja. Super ekipa, i još bolje iskustvo. Nadam se da je ovo tek početak i da ćemo se još viđati u budućnosti..

    Barbara Stipe Avatar Barbara Stipe
    22. January 2020.

    positive review  uspjesno odraden tecaj kod gospodina Edina. nemam pojma gdje ce me zivot odvesti ,ali znam da sam prosao nezaboravno iskustvo, naucio mnogo stvari . u potpunosti zadovoljan i nadam se da cu u buducnosti biti u mogucnoati i zelji da dodem na jos doskolovavanja... Cijela ekipa black pearl odise pozitivom i svu zelju , ljubav , i strast prema detailingu jednostavno prenesu na tebe.. sve u svemu hvalaa vam ekipa i nadam se da se vidimo uskoro kad se vratim s malo iskustva 👍👏💪 p.s. i strukli ili kako se vec zove su fenomenalni 😂👍

    Elvis Senida Ramic Avatar Elvis Senida Ramic
    17. January 2020.

    positive review  Ovaj tjedan sam završila profesionalni tečaj na akademiji kod Edina-Dina. Njegovu posvećenost, discipliranost, a ujedno ljubaznost ne mogu opisati riječima. Jednostavno je profesionalac, u svakom pogledu. Od njega se može naučiti kako postati pravi majstor u svom poslu. Svatko tko se želi profesionalno baviti detailingom bi trebao proći kroz ovaj tečaj. Ovo iskustvo ne možete pročitati na forumu ili u časopisu. Dino samo tako nastavi 😊😊

    Laura Dojmi Avatar Laura Dojmi
    20. October 2019.

    positive review  Savršeno iskustvo na BlackPearl akademije završenoj kod Edina. Svakako preporučujem ljudima koji se žele baviti ili imaju limenog ljubimca kojeg treba dovesti u red neka sa sigurnošću kontaktiraju gosp. Edina Jos jednom veliko hvala!

    Antonijo Pergarić Avatar Antonijo Pergarić
    15. October 2019.

    positive review  Great job guys. Leather looks like new😁Excellent service🤘👏👍

    Damjan Ajder Avatar Damjan Ajder
    12. October 2019.

    positive review  Detailing servis za preporuku.

    Aleksandar Loncarevic Avatar Aleksandar Loncarevic
    4. October 2019.
  • positive review  Odlicno iskustvo na BlackPearl detailing akademiji zavrsenoj kod Dine, vrlo zadovoljan, edukacija na vrhunskom nivou i preporucam svima koji se zele baviti detailingom da im prvi izbor bude BlackPearl!

    Đurica Žalac Avatar Đurica Žalac
    29. September 2019.

    positive review  proffesional personal, excellent service

    Filip Ćorluka Avatar Filip Ćorluka
    23. September 2019.

    positive review  Hvala Dini i ekipi na obavljenom poslu koji je i više nego zadovoljavajući.Dogovoreno je bilo isključivo "sređivanje" eksterijera,no ekipa je vidjevši da auto nije čist iznutra,bez ikakovog razmišljanja,sredila interijer,a da je cijena koja je bila dogovorena ostala ista. Hvala ekipi na bonusu i vidimo se ponovno kroz neko vrijeme 🙂

    Jurica Brebric Avatar Jurica Brebric
    18. September 2019.

    positive review  Hvala mom mentoru Dini čije bih savjete mogao slusati danima, on je odradio vrhunsku edukaciju,te se zahvaljujem njegovoj profesionalnoj ekipi koji su me uputili u posao i nadopunili moje znanje. Nisam mogao ni zamisliti da postoji ekipa kao sto je Blackperal koja naizgled s lakoćom izvlači savršenstvo svakog komadića auta. Sve preporuke i nadam se da se uskoro vidimo na još jednoj edukaciji.

    Karlo Pavlovic Avatar Karlo Pavlovic
    13. September 2019.

    positive review  oui si vous passez à Zagreb ce sont de très bons professionnels

    Emmanuel Godin Avatar Emmanuel Godin
    7. September 2019.

    positive review  Prezadovoljan! Vrhunski obavljen posao! Auto je kao iz salona izasao, svaki korak koji je raden na autu je poslan momentalno (meni) vlsniku na wsap, slike i objasnjenje sto se radi... Iako nisam bio uz auto imao sam osjecaj da stojim kraj njega i gledam kako ga cistite..Svaka cast i cijena je top!!

    Ivan Stojakovic Avatar Ivan Stojakovic
    12. August 2019.

    positive review  Hvala Dini i ekipi na vrhunski odrađenom poslu. Kada bi objavio auto na njuskalo da se prodaje, umjesto 2016g , stajala bi 2019g modela kako auto izgleda nakon tretmana 🙂 Puno pozdrava

    Krešo Brebrić Avatar Krešo Brebrić
    27. July 2019.

    positive review  Odlično odrađen posao iznad mojih očekivanja

    Zdravko Krsnik Avatar Zdravko Krsnik
    15. July 2019.

    positive review  S obzirom da sam svojevremeno preokrenuo svaki kamen u Zagrebu u potrazi za kvalitetnim poliranjem, iz prve ruke mogu reći da je pronaći majstora koji će odraditi poliranje crnog automobila muka isusova…tražiš, raspituješ se, odpeljaš kod nekoga pa ti uništi lak na autu, potope ti se sve lađe, a onda nakon svega ako si imao sreće naiđeš na Blackpearl, gospodina Edina Selimovića i njegov vješti tim mladih i sposobnih ljudi, i nakon toga nikad više ne tražiš drugoga. Moj prvi susret sa Blackpearlom je bilo prije cca 3-4 godine kada sam im na poliranje dovezao BMW serije 1, star nepune 3 godine, ali se prvi vlasnik loše brinuo o laku i dosta je “apšisao” i imao milion malih ogrebotinica. Uz poliranje automobila i voskanje, uzeo sam paket i kemijskog čišćenja unutrašnjosti, pranje mašine i poliranje farova. Malo me bilo frka kako će ispast, ali rekoh ajmo grlom u jagode. Auto me na moje neizmjerno veselje dočekao kao nov! Jako paze na sve detalje, rade sa najmodernijom opremom, preparatima, jakom rasvjetom koja pokaže i najsitinije ogrebotinice, a prije svega sa jako puno predanosti i ljubavi. Ocjena čista petica! Naravno tu je započeo odnos koji dan danas traje i koji će trajati sa svakim budućim automobilom u našoj obitelji. Prošlo je nekoliko godina i evo prije nekoliko dana ponovno sam navratio do svojih dragih Bleakpearlovaca, ali ovaj puta sa supruginim automobilom, ovaj je malo teži slučaj. Također crni, ali ovaj je Renault Megane 2 iz 2007 godine. Lak je na njenom autu bio u katastrofalnom stanju, do te mjere da sam se pitao ima li ga uopće smisla voziti na poliranje? Dali možda bacam novce? Auto prepun holograma, lak skoro pa matiran, vrata auta izgrebana ko da je vožen kroz đunglu od 2007 do danas :D…Ipak, odlučio sam se riskirati i probati poliranje i nadao se da će ga kolko tolko “poljepšat”. Odvezao auto ujutro u 8h a pokupio ga iza 16h po povratku doma s posla. Kad sam došao preuzeti automobil dočekao me auto kao da su ga prelakirali na novo 😀 . Izvukli su i ono što sam mislio da je nemoguće, a autu vratili sjaj bez crtice i pod najjačim suncem. Sa svojim autom sam bio oduševljen, ali sa supruginim jednostavno ne mogu vjerovati koliko su dobro odradili posao s obzirom da je bio u tako lošem stanju…a pazite, ja sam zahtjevna i pedantna stranka, picajzla kak bi se reklo :D. Posao odrađen fenomenalno i vrijedan svake kune! Kao dodatak na profesionalno odrađen posao na dva auta, nadodao bih profesionalnost u komunikaciji s klijentima, što od strane djelatnika, što vlasnika i glavnog majstora Dine. Dino nazove, podsjeti dan ranije na termin, komunikacija ljubazna, korektna. Ono što je najbitnije meni kao klijentu da ekipa sa jednakom predanošću odrade Renaulta iz 2007 i novog Ferrarija ili Porschea. Također bi pohvalio reparacije kože i plastike, gdje sjedalo iz stanja “za pod prešu” iz Blackpearla izađe kao novo novcato. Čisti art! Radove im pratim stalno na facebooku i sa guštom gledam rad ljudi koji su profesionalci u svome poslu. Svaka čast ekipa, najbolji ste, nema Vam ravnih! Kod Vas se isplati čekat na uslugu nekoliko tjedana! Topla preporuka svima!

    Mladen Mendeš Avatar Mladen Mendeš
    18. April 2019.

    positive review  Odlično odrađen posao . Hvala ! 😊

    Fran Hojsak Avatar Fran Hojsak
    15. March 2019.

    positive review  Stvarno svaka čast, nemam rijeci sa kojim bi pohvalim osoblje te njihov rad. Doslovno auto sa 200.000+km izgleda kao da je jučer izašao iz salona. Od vanjskog izgleda do unutrašnjosti, od kože do tkanine. Velika pohvala sa moje strane, nećete pogriješiti ako i vi svojem ljubimcu priuštite jedan ovakav profesionalni tretman.👌🥰

    Denis Kolgjeraj Avatar Denis Kolgjeraj
    26. February 2019.

    positive review  Vrhunski odrađen posao, za svaku pohvalu. Prezadovoljan sam. Zahvaljujem Dini i njegovim djelatnicima. BlackPearl nije samo vrhunska praonica automobila, vec pravi brand za detailing. Na mojem vozilu je odrađeno BlackPearl vanjsko pranje, kemijsko čišćenje interijera, pranje i uređenje motornog prostora, poliranje i keramicka zastita farova, a automobil izgleda kao nov. Pristup poslu i klijentu je za svaku pohvalu. Moje apsolutne preporuke! Lijep pozdrav Mario

    Mario Kvež Avatar Mario Kvež
    19. February 2019.

    positive review  Dva sata smišljam što da napišem da bude barem približno na razini usluge BlackPearla, ali ne ide nikako. Sve pohvale na obavljenom poslu, usluzi, komunikaciji, informacijama.. Došao sam u BlackPearl jer sam znao da ste najbolji, ali usluga koju sam dobio je iznad svih očekivanja po svim kriterijima! Svaka čast i sigurno se vidimo ponovno!

    Igor Borčić Avatar Igor Borčić
    18. February 2019.

    positive review  znam za Vas dosta dugo i kako se bavim autima ljudi Vas hvale..samo tako💪svaka čast 👍

    Saša Nikolić Avatar Saša Nikolić
    3. February 2019.
  • positive review  U kratko..veliko hvala ekipi blackpearla.. Odradili smo akademiju i naučili puno korisnih stvari.naucili su nas kako možeš kvalitetno odraditi detailing vozila,nakon povratka u Istri odma primjenili smo naučeno i sa odličnim rezultatom .. Hvala mentoru Dinu ..🔝🔝

    Sandro Savron Savro Avatar Sandro Savron Savro
    23. December 2018.

    positive review  majstori svog zanata !!!!

    Bosko Kurelja Avatar Bosko Kurelja
    6. December 2018.

    positive review  Najbolji i najjaci prezadovoljan sa uslugom 🔝🔝🔝🔝🔝 Samo naprijed 😉😉😉

    Rajič Davor Avatar Rajič Davor
    19. September 2018.

    5 star review  Auto blešći predobro odlicnooo 🙂 svaka pohvala uredno i cisto 🙂

    Goran Brlić Avatar Goran Brlić
    13. September 2018.

    positive review  Vrhunska usluga, kvalitetno savjetovanje, iznimno susretljiv i educiran vlasnik.

    Patrik Pencinger Avatar Patrik Pencinger
    10. August 2018.

    5 star review  Svakome bi preporučila. Auto ko nov 🙂

    Morana Erdelja Avatar Morana Erdelja
    23. July 2018.

    5 star review  Mislim da auto nije bio ovako čist ni kada je bio nov. 🙂 Svakako preporučujem ekipu BlackPearla!

    Saša Šljivić Avatar Saša Šljivić
    29. May 2018.

    5 star review  Profesionalnost i kvaliteta na visokom nivou. Nakon kompletnog tretmana,auto izgleda doslovno novo. Preporuka svima.

    Goran Loncaric Avatar Goran Loncaric
    29. March 2018.

    5 star review  Posao super obavljen, prezadovoljan. Auto se sjaji - super ekipa. Svima preporucujem. Vidimo se opet!!

    Mijat Manovic Avatar Mijat Manovic
    17. March 2018.

    5 star review  Savrseno odradjen posao na Mini Cooperu.Ekipa je za 10.

    Srebren Ibrahimpasic Avatar Srebren Ibrahimpasic
    14. March 2018.

    5 star review  Hvala! Autic izgleda super. Odlicna komunikacija s Dinom, sve dogovoreno je napravljeno u najkracem mogucem roku, vidimo se opet 🙂

    Dunja Sever Vitez Avatar Dunja Sever Vitez
    27. February 2018.

    5 star review  Svaka cast!! Brzo, uredno i kvalitetno!!! Decki obavili sve onako kako je bio dogovor.. Sve pohvale � Preporucujem svima!!

    Josip Sušak Avatar Josip Sušak
    14. February 2018.

    5 star review  Dečki su obavili izvrsno poliranje i zaštitu farova. Doveli su ih u savršeno stanje. Brzo sam dobio termin, vrlo su ljubazni i, što je najbitnije, rezultati su vrlo visoke kvalitete. Same pohvale i samo tako nastavite �

    Luka Benić Avatar Luka Benić
    8. December 2017.

    5 star review  Izrazito profesionalan odnos osoblja prema klijentu i odlično obavljen posao.

    Danijel Šoštarić Avatar Danijel Šoštarić
    3. November 2017.
  • 5 star review  Auto je nakon kemijskog izasao kao nov!Nismo mogli vjerovati kada smo vidjeli da u autu nema jedne dlake (od naseg psa) ili mirisa po njemu.Radili smo i prije kemijsko drugdje ali nigdje nisu ni priblizno ocistili kao ovdje, jer je uvijek bilo izlika "bolje od ovoga ne mozemo". Deckima svaka cast na izvrsnoj usluzi i preporuke svima!!Vidimo se sigurno jos.

    Matea Đogaš Avatar Matea Đogaš
    19. October 2017.

    5 star review  Moja crvena Corsa, potpuno apšisale farbe, nakon cjelodnevnog tretmana kao iz salona. Malo je reci da sam zadovoljna! Čeka se na termin, košta, ali vrijedi... (kad se sam sjetim da sam pomišljala na lakiranje kao jedinu opciju...)

    Marija Lugaric Avatar Marija Lugaric
    29. September 2017.

    3 star review  Vise paznje posvetiti detaljima jer auto nije potpuno cist nakon vanjskog i unutarnjeg pranja.

    Bruno Hercigonja Avatar Bruno Hercigonja
    22. August 2017.

    5 star review  Same pohvale - za odrađen posao, za ljubaznost, za uslugu, komunikaciju, sve na visokom nivou! Auto je kao nov nakon kemijskog ciscenja!!

    Sandra Popov Avatar Sandra Popov
    17. August 2017.

    5 star review  Bez riječi sam (što se ne događa često �). Vrhunski odrađen posao. Nisu najjeftiniji, ali vrijedi svake kune. Tamo ostavite svoj običan ulični auto,a natrag dobijete svjetlucavo čudo iz časopisa. Hvala i vidimo se opet!

    Hana Mašović Avatar Hana Mašović
    8. August 2017.

    5 star review  Top usluga, ljubazna ekipa, profesionalni rad. Jako zadovoljan sa paketom 1 za svog BMW-a. Dosao sam iz Zeneve (CH) i ako sam bio okasnio, moglo se naci rijesenje i termin da bi ipak auto bilo gotovo sutri dan. ��

    Dario Antunovic Avatar Dario Antunovic
    1. August 2017.

    5 star review  Ukratko, perfektno odrađen posao, 10/10. Hvala Dino...

    Jurica Šafran Avatar Jurica Šafran
    13. July 2017.

    1 star review  Jako loše iskustvo. Naručio sam se u četvrtak za kompletno pranje auta i prvi slobodan termin bio je u utorak i prihvatio sam. Radno vrijeme praonice je do 18 sati, što nije nimalo fleksibilno ako čovjek radi do 16 ili 17 sati, ali naručio sam se u 16:45 pa sam iz grada autom krenuo ranije sa posla u 16 sati a tko se u to vrijeme vozi Slavonskom zna kakva je situacija budući da je lokacija praonice na Zagrebačkoj. Do praonice sam došao u 17 sati i gospodin koji radi tamo mi kaže da kasnim 15 minuta da me ne mogu zaprimit, preuzeli su drugi auto (specijalno pranje) do 18 sati, trebao sam javit da kasnim. Ne, trebali ste vi meni reći koje su sankcije za kašnjenje ili vi mene nazvati ako su vam klijenti na prvom mjestu. I kako sam ja vas mogao čekat 5 dana a vi mene ni 15 minuta i još preuzmete nekog tko je uletio. Taj očito čeka od jutra da netko zakasni minutu. Sve u svemu jako neprofesionalno i neodgovorno

    Dino Elezović Avatar Dino Elezović
    30. May 2017.

    5 star review  Stručna i ljubazna ekipa. Posao odrađen profesionalno. Sve savršeno detaljno očišćeno, bez ikakvih neugodnih mirisa ili isparavanja nakon čišćenja. Mjesto za preporučiti! Dečki, bravo i hvala!!

    Tina Ka Avatar Tina Ka
    29. May 2017.

    5 star review  Od usluge do pristupa i komunikacije - 5 stars !

    Vrančić Karlo Avatar Vrančić Karlo
    27. May 2017.

    5 star review  Edin i njegovi dečki su mi očistili što nitko drugi nije mogao, znao, htio. Još sve uz prijateljsku komunikaciju. Svaka čast!

    Goran Kovačević Avatar Goran Kovačević
    4. May 2017.

    5 star review  Sve pohvale za tretman. Auto je kao nov iznutra i izvana. Svaka čast!

    Igor Pišković Avatar Igor Pišković
    4. May 2017.

    5 star review  Svaka cast cijeloj ekipi na odradenom poslu, a posebno gazdi Edinu na ljubaznosti i odlicno odradenoj zastitnoj keramici! Preporuka svima..:)

    Tin Žužić Avatar Tin Žužić
    23. March 2017.

    5 star review  Hvala dečkima na odlično odrađenom poslu Hyundai IX35 je ko iz tvornice

    Tomislav Kralj Avatar Tomislav Kralj
    17. January 2017.

© Black Pearl 2020 - Sva prava pridržana