Recenzije

    positive review  Jedina praona gdje s punim povjerenjem ostavljam auto na pranju ili nekom detailing zahvatu. Uvjerljivo najbolji 👍

    Mislav Perušina Avatar Mislav Perušina
    21. September 2020.

    positive review  Firma BlackPearl je svaki put odradila iznad očekivanja, moje preporuke a vlasnik Dino je iznimno susretljiv i spreman na dogovore. Njima se s guštom vraćam!! Mali primjer, korištenjem na vozilu uništen far nakon obrade izgleda ko iz tvornice🏁

    Goran Ladić Avatar Goran Ladić
    21. September 2020.

    positive review  Završio sam profesionalnu akademiju koju nudi Black Pearl. Ekipa je vrhunska! S Dinom sam prošao kroz svaki detalj vezano za detailing. Svi koji se odluce za ovakav posao u budućnosti s Dinom ne možete pogriješiti! 💪

    Patrik Žuljević Avatar Patrik Žuljević
    21. September 2020.

    positive review  Dino je kao i obično odradio vrhunski posao. Perfekcionista s vrhunskom ekipom koja mu pomaže. Koliko sam zadovoljan govori i činjenica kako već treći puta dolazim na detailing i primjenu keramičke zaštite te uvijek uz puno povjerenje preporučujem BlackPearl svojim prijateljima.

    Domagoj Borscak Avatar Domagoj Borscak
    24. July 2020.

    positive review  Došao sam na pro car detailing akademiju kao apsolutni početnik i otišao sa puno znanja i puno novih interesa. Edin je vrhunski stručnjak i vrhunska osoba. Atmosfera u radioni odlična. Svaka preporuka od mene!

    Stipe Mucak Avatar Stipe Mucak
    20. June 2020.

    positive review  Odlično iskustvo na Black Pearl Pro Detailing Academy. Hvala vlasniku g. Edinu na prenesenom znanju, a djelatnicima i djelatnici hvala na strpljenju i ljubaznosti.

    Ivan Pavalić Avatar Ivan Pavalić
    19. June 2020.

    positive review  Hvala Dino(blackpearl.hr)na naucenom i prenesenom znanju,academya odradjena na profesionalnom nivu iznad mojih ocekivanja!

    Ivan Musa Avatar Ivan Musa
    18. May 2020.

    positive review  Tečaj uspješno završen 🙂.Hvala Edinu na prenesenom znanju.Nadam se da se uskoro vidimo opet ,da naučim još više.Svaka preporuka tko god se želi baviti ovim poslom.

    Marko Sušac Avatar Marko Sušac
    18. March 2020.

    positive review  Profesionalnost i ekipa koja voli i radi svoj posao s ljubavlju .Hvala ekipa ....❤❤

    Marko Rihtarič Avatar Marko Rihtarič
    24. January 2020.

    positive review  Uspješno odrađen tečaj, i to iznad svih očekivanja! Ovakva razina profesionalnosti i truda mogu donijeti samo odlične rezultate, što se vidi iz rada gosp. Edina i cijele ekipa koja tamo radi. Svaka čast na trudu da se prenese što više znanja. Super ekipa, i još bolje iskustvo. Nadam se da je ovo tek početak i da ćemo se još viđati u budućnosti..

    Barbara Stipe Avatar Barbara Stipe
    22. January 2020.

    positive review  uspjesno odraden tecaj kod gospodina Edina. nemam pojma gdje ce me zivot odvesti ,ali znam da sam prosao nezaboravno iskustvo, naucio mnogo stvari . u potpunosti zadovoljan i nadam se da cu u buducnosti biti u mogucnoati i zelji da dodem na jos doskolovavanja... Cijela ekipa black pearl odise pozitivom i svu zelju , ljubav , i strast prema detailingu jednostavno prenesu na tebe.. sve u svemu hvalaa vam ekipa i nadam se da se vidimo uskoro kad se vratim s malo iskustva 👍👏💪 p.s. i strukli ili kako se vec zove su fenomenalni 😂👍

    Elvis Senida Ramic Avatar Elvis Senida Ramic
    17. January 2020.

    positive review  Ovaj tjedan sam završila profesionalni tečaj na akademiji kod Edina-Dina. Njegovu posvećenost, discipliranost, a ujedno ljubaznost ne mogu opisati riječima. Jednostavno je profesionalac, u svakom pogledu. Od njega se može naučiti kako postati pravi majstor u svom poslu. Svatko tko se želi profesionalno baviti detailingom bi trebao proći kroz ovaj tečaj. Ovo iskustvo ne možete pročitati na forumu ili u časopisu. Dino samo tako nastavi 😊😊

    Laura Dojmi Avatar Laura Dojmi
    20. October 2019.

    positive review  Savršeno iskustvo na BlackPearl akademije završenoj kod Edina. Svakako preporučujem ljudima koji se žele baviti ili imaju limenog ljubimca kojeg treba dovesti u red neka sa sigurnošću kontaktiraju gosp. Edina Jos jednom veliko hvala!

    Antonijo Pergarić Avatar Antonijo Pergarić
    15. October 2019.

    positive review  Great job guys. Leather looks like new😁Excellent service🤘👏👍

    Damjan Ajder Avatar Damjan Ajder
    12. October 2019.

© Black Pearl 2020 - Sva prava pridržana