Recenzije

    5 star review  Dečki su obavili izvrsno poliranje i zaštitu farova. Doveli su ih u savršeno stanje. Brzo sam dobio termin, vrlo su ljubazni i, što je najbitnije, rezultati su vrlo visoke kvalitete. Same pohvale i samo tako nastavite �

    Luka Benić Avatar Luka Benić
    8. December 2017.

    5 star review  Edin i njegovi dečki su mi očistili što nitko drugi nije mogao, znao, htio. Još sve uz prijateljsku komunikaciju. Svaka čast!

    Goran Kovačević Avatar Goran Kovačević
    4. May 2017.

    positive review  Stvarno svaka čast, nemam rijeci sa kojim bi pohvalim osoblje te njihov rad. Doslovno auto sa 200.000+km izgleda kao da je jučer izašao iz salona. Od vanjskog izgleda do unutrašnjosti, od kože do tkanine. Velika pohvala sa moje strane, nećete pogriješiti ako i vi svojem ljubimcu priuštite jedan ovakav profesionalni tretman.👌🥰

    Denis Kolgjeraj Avatar Denis Kolgjeraj
    26. February 2019.

    5 star review  Svaka čast dečkima, auto ja kao iz salona... Sve pohvale i preporuka svakome.

    Ivica Jagodić Avatar Ivica Jagodić
    30. July 2016.

    5 star review  BlackPearl su apsolutno fenomenalni. Nakon sto su mi vratili auto, to vise nije moj stari auto - to je novi, mirišljavi, blistavi auto kao iz salona. Čudotvorci! Ako su napravili makeover mog zmazanca, sve mogu napraviti. Najtoplija preporuka!

    Maja Bušljeta Avatar Maja Bušljeta
    3. July 2015.

    5 star review  Hvala dečkima na odlično odrađenom poslu Hyundai IX35 je ko iz tvornice

    Tomislav Kralj Avatar Tomislav Kralj
    17. January 2017.

    positive review  Ovaj tjedan sam završila profesionalni tečaj na akademiji kod Edina-Dina. Njegovu posvećenost, discipliranost, a ujedno ljubaznost ne mogu opisati riječima. Jednostavno je profesionalac, u svakom pogledu. Od njega se može naučiti kako postati pravi majstor u svom poslu. Svatko tko se želi profesionalno baviti detailingom bi trebao proći kroz ovaj tečaj. Ovo iskustvo ne možete pročitati na forumu ili u časopisu. Dino samo tako nastavi 😊😊

    Laura Dojmi Avatar Laura Dojmi
    20. October 2019.

    positive review  Prezadovoljan! Vrhunski obavljen posao! Auto je kao iz salona izasao, svaki korak koji je raden na autu je poslan momentalno (meni) vlsniku na wsap, slike i objasnjenje sto se radi... Iako nisam bio uz auto imao sam osjecaj da stojim kraj njega i gledam kako ga cistite..Svaka cast i cijena je top!!

    Ivan Stojakovic Avatar Ivan Stojakovic
    12. August 2019.

    5 star review  Rijeci su suvisne, osobito nakon danasnjeg dana... Naklon!

    Branka Jalšovec Polovina Avatar Branka Jalšovec Polovina
    4. September 2015.

    positive review  Hvala Dini i ekipi na obavljenom poslu koji je i više nego zadovoljavajući.Dogovoreno je bilo isključivo "sređivanje" eksterijera,no ekipa je vidjevši da auto nije čist iznutra,bez ikakovog razmišljanja,sredila interijer,a da je cijena koja je bila dogovorena ostala ista. Hvala ekipi na bonusu i vidimo se ponovno kroz neko vrijeme 🙂

    Jurica Brebric Avatar Jurica Brebric
    18. September 2019.

    5 star review  Posao super obavljen, prezadovoljan. Auto se sjaji - super ekipa. Svima preporucujem. Vidimo se opet!!

    Mijat Manovic Avatar Mijat Manovic
    17. March 2018.

    positive review  uspjesno odraden tecaj kod gospodina Edina. nemam pojma gdje ce me zivot odvesti ,ali znam da sam prosao nezaboravno iskustvo, naucio mnogo stvari . u potpunosti zadovoljan i nadam se da cu u buducnosti biti u mogucnoati i zelji da dodem na jos doskolovavanja... Cijela ekipa black pearl odise pozitivom i svu zelju , ljubav , i strast prema detailingu jednostavno prenesu na tebe.. sve u svemu hvalaa vam ekipa i nadam se da se vidimo uskoro kad se vratim s malo iskustva 👍👏💪 p.s. i strukli ili kako se vec zove su fenomenalni 😂👍

    Elvis Senida Ramic Avatar Elvis Senida Ramic
    17. January 2020.

    5 star review  To je to

    Blaženko Katić Avatar Blaženko Katić
    6. April 2014.

    positive review  Profesionalnost i ekipa koja voli i radi svoj posao s ljubavlju .Hvala ekipa ....❤❤

    Marko Rihtarič Avatar Marko Rihtarič
    24. January 2020.

© Black Pearl 2020 - Sva prava pridržana