Strojno poliranje

Strojno poliranje


DUBINSKO STROJNO POLIRANJE

Dubinsko poliranje primjenjuje se na laku oštećenom od sitnih ogrebotina koja nisu ušla u strukturu boje, boji koja je izgubila svoju strukturu, ogrebotinama nastalim od četki automatskih autopraonica, hrapavosti laka, laku oštećenom od gradskog smoga i tramvajske prašine.Specijalne paste sa UV zaštitnim substancama strojno se nanose u strukturu laka i boje sistemom grijanja površine.

ZAŠTITA

Nakon toga postoji mogućnost da se cijelo se vozilo premaže tvrdim voskom i teflonskim premazom radi bolje i postojanije zaštite. Lak vozila dobija visoki sjaj i trajnu zaštitu od svih vremenskih uvjeta.

Postupak traje oko 8 sati.

3M 09377, GOLD TOP ILI S40

Polirno sredstvo koristi se kod završnog poliranja kada se sredstvo nanosi strojno dok je Black Top prikladan za ručno nanošenje polirnog sredstva kod završne obrade ,na taj se način vraća orginalna pigmentacija boje.

3M 09376, G10 ILI S17

Koristi se za popravak i poliranje izblijedjelih lakiranih površina. Nanosi se strojno pri završnoj obradi. Čisti i vraća boji originalnu nijansu. Kao aplikator za nanošenje kod strojnog nanošenja koristi se crna spužva iz asortimana.

3M 09375, G3 ILI S02

Koristi se za uklanjanje tragova brusnog papira, kao i curaka, neravnina i sličnog na HS i MS lakiranim površinama. 09375 tekućina ili pasta nanose se s pripadajućim aplikatorom za nanošenje – bijelom ili nrančastom spužvom.

3M 09374, G-MATT ILI S00

Pruža inovativno rješenje za uobičjene probleme pripreme. Upotreba tekućine za matiranje prvi je korak u postizanju dobrog rezultata korekture ili povećanja sjaja jer osigurava dobro prijanjanje sljedećeg sloja koji se nanosi.

POLIRANJE AUTO LAKA

Primjenjuje se kod svih vrsta laka u slučajevima lakših površinskih oštećenja, popravaka sitnih ogrebotina te površinske korozije i nečistoća. Postupak se obavlja strojno pri 400 do 2800 okretaja u minuti. Fine polirne emulzije i paste koriste se u postupku. Znanje i vještina su neophodni jer lako se dolazi do oštećenja laka uslijed težine pritiska na lak polirnom pločom te visoke temperature.

Preporuča se za obradu svih vrsta automobila i laka. Također preporučamo glazuru tj. zaštitu po završetku procesa. Tehnologija kojom se koristimo je najnovija na svjetskom tržištu te producira brzinu i izvanredne rezultate.
Emulzije koje koristimo ne oštećuju lak i ne ostavljaju tragove poliranja tj. holograme. Poslije poliranja poželjno je nanijeti glazuru kako bi se uklonila poroznost i smanjile šanse za pojavu korozije.