Strojno poliranje

Strojno poliranje

Dubinsko strojno poliranje

Dubinsko poliranje primjenjuje se na laku oštećenom od sitnih ogrebotina koja nisu ušla u strukturu boje, boji koja je izgubila svoju strukturu, ogrebotinama nastalim od četki automatskih autopraonica, hrapavosti laka, laku oštećenom od gradskog smoga i tramvajske prašine.

Specijalne paste sa UV zaštitnim substancama strojno se nanose u strukturu laka i boje sistemom grijanja površine.

Zaštita

Nakon toga postoji mogućnost da se cijelo se vozilo premaže tvrdim voskom i teflonskim premazom radi bolje i postojanije zaštite. Lak vozila dobija visoki sjaj i trajnu zaštitu od svih vremenskih uvjeta.

Postupak traje oko 8 sati.

Poliranje auto laka

Primjenjuje se kod svih vrsta laka u slučajevima lakših površinskih oštećenja, popravaka sitnih ogrebotina te površinske korozije i nečistoća. Postupak se obavlja strojno pri 400 do 2800 okretaja u minuti. Fine polirne emulzije i paste koriste se u postupku. Znanje i vještina su neophodni jer lako se dolazi do oštećenja laka uslijed težine pritiska na lak polirnom pločom te visoke temperature.

Preporuča se za obradu svih vrsta automobila i laka. Također preporučamo glazuru tj. zaštitu po završetku procesa. Tehnologija kojom se koristimo je najnovija na svjetskom tržištu te producira brzinu i izvanredne rezultate.
Emulzije koje koristimo ne oštećuju lak i ne ostavljaju tragove poliranja tj. holograme. Poslije poliranja poželjno je nanijeti glazuru kako bi se uklonila poroznost i smanjile šanse za pojavu korozije.

3M 09377, GOLD TOP ILI S40
Polirno sredstvo koristi se kod završnog poliranja kada se sredstvo nanosi strojno dok je Black Top prikladan za ručno nanošenje polirnog sredstva kod završne obrade ,na taj se način vraća orginalna pigmentacija boje.
3M 09376, G10 ILI S17
3M 09375, G3 ILI S02
3M 09374, G-MATT ILI S00

Galerija radova

© Black Pearl 2020 - Sva prava pridržana