Dezinfekcija ozonom

Dezinfekcija ozonom

Dezinfekcija ozonom jedini je učinkovit način potpune dezinfekcije putničke kabine vozila jer je ozon najjači prirodni sterilizator i oksidator (priznat je kao antibakterijski tretman od strane američkog FDA). Ozon prodire u samu površinsku strukturu materijala te na kemijskoj razini uništava mikroorganizme (99%), te je oko 3000 puta jači od klora.
Razni osvježivači i deterdženti za čišćenje kokpita samo će prividno očistiti kabinu vozila dok sistem čišćenja ozonom radi pravu dezinfekciju. Tretman putničke kabine OZONATOROM ne samo da otklanja neugodne mirise, mirise cigareta, već i uništava bakterije i viruse i time vozilo čini ugodnijim i zdravijim mjestom, te ostavlja potpuno neutralan, travnati miris.

Generator ozona PRO 15g/h (Ozonator) je dekontaminacijski sustav koji se koristi za dezinfekciju i pročišćavanje te eliminaciju neugodnih mirisa iz unutrašnjosti vozila. Dezinfekcija ozonom jedini je pravi način totalne dezinfekcije putničke kabine vozila.
Razni osvježivači i detrdženti za čišćenje kokpita samo će prividno očistiti kabinu vozila dok sistem čišćenja ozonom radi pravu dezinfekciju. Tretman putničke kabine Ozonatorom ne samo da otklanja neugodne mirise, već i uništava bakterije i viruse i time vozilo čini ugodnijim i zdravijim mjestom.

Vise o ozonu

Ozon je bezbojan plin oštra mirisa, visokoaktivni oblik čistog kisika koji dolazi u obliku nestabilne molekule s tri atoma kisika O3. Stvara se u gornjim slojevima atmosfere pod utjecajem ultraljubičastih zraka i njegova glavna funkcija je da nas štiti od štetnog UV zračenja. Otkriven je polovicom 19. stoljeća otkada se koristi u medicinske ili higijenske svrhe. Ozon djeluje na širok spektar bolesti, uništava patogene organizme i jača imunološki odgovor tijela, a njegova upotreba je bezbolna i sigurna.
Primjena mu je raznovrsna i kreće se od bakterijskih i virusnih bolesti, a ima terapeutske učinke kod više od 150 bolesti.

Galerija radova

© Black Pearl 2020 - Sva prava pridržana