NANO zaštita kože

NANO zaštita kože

COLOURLOCK

Profesionalno čišćenje kožnih interijera Vaših automobila.
Ne dozvolite da Vam nestručnim čišćenjem unište ili skrate vijek trajanja Vaših skupocjenih interijera.

Colourlock Lederreiniger- stark – profesionalni čistač sa svojstvom čišćenja i omekšavanja kože
Leather Protector – dubinsko hranjenje i UV zaštita protiv blijeđenja

CQUARTZ

CQuartz zaštita za kožu je granična zaštita za površine od kože i vinila. To je posljednje što se može ućiniti u zaštiti površina od kože i vinila u cijelom vozilu! CarPro nova vrlo napredna formula stvorena je pomoću najbitnijih dostupnih high-tech sastojaka i nudi prekrasan završni izgled “bolji od novog”.

Osmišljen je kako bi pružio izvrsnu kombinaciju mekoće na dodir, ekstremne zaštite uz nevjerojatnu trajnosti. CQuartz za kožu i vinil posebno je razvijen da bi bio otporan na mrlje, prašinu i UV zraka. Održavanje unutarnjih površina postaje jednostavno, pa je površine dovoljno obrisati vlažnom krpom.Trajnost premaza iznosi 1 do 2 godine, debljina sloja je manja od 1um.

LEATHER COAT

LEATHER COAT je otporan na prijenos boje sa odjeće, odlično odbija vodu i organske tekućine, otporan na mrlje, otporan na kemikalije, otporan na UV zračenje, zaštićene površine lako se čiste, čuva boju i odupire se izbljeđivanju. Vlasnici vozila ne moraju se više bojati prolivenog pića poput gaziranih bezalkoholnih pića, kave, vode, voćnih sokova, po kožnim površinama.

Zaštitni sloj ne odbija samo vodu, već i ostale organske tekućine čak i na bazi ulja. Proliveno je dovoljno obrisati papirnatim ručnikom, a pranje nije potrebno jer nano zaštita ne dozvoljava razmnožavanje bakterija! Auto-sjedala više nećete morati ribati svaki tjedan. CQuartz zaštita za kožu će značajno smanjiti habanje kožnih površina. Zaštita za kožu održava izvorne materijale fleksibilne, prozračne i uredne.

Galerija radova

© Black Pearl 2020 - Sva prava pridržana